Teemme kaikki kohteet laadukkaasti suunnittelusta toteutukseen.

Soita 050 5560 590

Vikapäivystys

Sähkövika - vikapäivystys Tampereella

Sattuiko ikävä sähkövika yllättävässä tilanteessa Tampereella tai muualla Pirkanmaalla alueella? Pitääkö se saada kuntoon viivytyksittä? Ota saman tien yhteyttä Sähköpalvelu Nikkisen vikapäivystykseen - meiltä saat nopean avun ympäri vuorokauden!


» 24h Vikapäivystys 050 5560 590

Palvelemme Tampereen, Lempäälän, Nokian, Yläjärven, Kangasalan, Vesilahden ja Valkeakosken alueilla. Pyrimme paikalle mahdollisimman nopeasti kaikissa vikatilanteissa. 


Sähkövian korjaus 24h

Palvelemme äkillistä korjausta vaativissa tilanteissa joustavasti 24 h vuorokaudessa Kun kodin sähköt katoavat tai toimitilassa tehtävät työt keskeytyvät -  tai pakastimen sisältö uhkaa pilaantua - silloin sähkömies tarvitaan paikalle mieluummin heti kuin huomenna. Juuri näitä tilanteita varten tarjoamme akuuttia apua, joka on vain puhelinsoiton päässä. Sähkövikaa ei koskaan missään tapauksessa pidä alkaa korjaamaan omin päin, vaan kutsu aina paikalle ammattitaitoinen sähkömies, joka korjaa vian turvallisesti. Sähkötöissä ”sinne päin” ei koskaan riitä, vaan kiiretilanteissakin on syytä kääntyä alueella toimivan sähköliikkeen puoleen.


Meiltä saat avun mm. näihin ongelmiin:

  • Pistorasiasta häviävät sähköt
  • Sulakkeen vaihto
  • Antenniongelmat
  • Kodin ja toimitilojen akuutit sähköongelmat

Akuutti vika talon sähkö tai laitteessa - me korjaamme

Korjaamme näppärästi ja nopeasti kaikenlaiset akuutit viat sähkölaitteissa. Korjausten pääpaino on tavallisimmin toimimattomiin pistokkeisiin liittyvissä töissä, eikä palveluihimme kuulu esimerkiksi varsinainen kodinkonehuolto. Sähkömiestemme asiantuntemus riittää kuitenkin kaikkiin sähköalan töihin, joten soita vikapäivystykseemme, heti kun sähköongelmia ilmenee kotona tai yrityksesi toimitiloissa. Me autamme saman tien!

» 24h Vikapäivystys 050 5560 590

Vikapäivystyksemme palvelee Pirkanmaan alueella mahdollisimman nopeasti kaikissa vikatilanteissa. Sinun tarvitsee vain soittaa numeroon 050 5560590  ja apu on jo tulossa luoksesi.

Kilpailuta sähköurakkasi tai kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Sähköpalvelu Nikkinen Ky
Kiimakalliontie 9
37560 LEMPÄÄLÄ

Y-tunnus: 1967020-7
Puh: 050-5560590

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Sähköpalvelu Nikkinen Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.