Sähkövika – Vikapäivystys Tampereella

Yhteystiedot

24h Vikapäivystys 050 556 0590

Sattuiko sinulle ikävä sähkövika yllättävässä tilanteessa Tampereella tai muualla Pirkanmaalla alueella? Pitääkö se saada kuntoon viivytyksittä? Ota saman tien yhteyttä Sähköpalvelu Nikkisen vikapäivystykseen – meiltä saat nopean avun ympäri vuorokauden! Palvelemme Tampereen, Pirkkalan, Lempäälän, Nokian, Yläjärven, Kangasalan, Vesilahden ja Valkeakosken alueilla. Pyrimme paikalle mahdollisimman nopeasti kaikissa vikatilanteissa.

Sähkövian korjaus 24h

Palvelemme äkillistä korjausta vaativissa tilanteissa joustavasti 24 tuntia vuorokaudessa. Kun kodin sähköt katoavat tai toimitilassa tehtävät työt keskeytyvät – tai pakastimen sisältö uhkaa pilaantua – silloin sähkömies tarvitaan paikalle mieluummin heti kuin huomenna. Juuri näitä tilanteita varten tarjoamme akuuttia apua, joka on vain puhelinsoiton päässä. 

Älä koskaan missään tapauksessa ala korjaamaan sähkövikaa omin päin, vaan kutsu aina paikalle ammattitaitoinen sähkömies, joka korjaa vian turvallisesti. Sähkötöissä ”sinne päin” ei koskaan riitä, vaan kiiretilanteissakin on syytä kääntyä alueella toimivan sähköliikkeen puoleen.


Meiltä saat avun mm. näihin ongelmiin:

  • pistorasiasta häviävät sähköt

  • sulakkeen vaihto

  • antenniongelmat

  • kodin ja toimitilojen akuutit sähköongelmat.

Ota yhteyttä kaikissa mahdollisissa lisäkysymyksissä!

Akuutti vika talon sähkölaitteessa – me korjaamme

Korjaamme näppärästi ja nopeasti kaikenlaiset akuutit viat sähkölaitteissa. Korjausten pääpaino on tavallisimmin toimimattomiin pistokkeisiin liittyvissä töissä, eikä palveluihimme kuulu esimerkiksi varsinainen kodinkonehuolto. Sähkömiestemme asiantuntemus riittää kuitenkin kaikkiin sähköalan töihin, joten soita vikapäivystykseemme heti, kun sähköongelmia ilmenee kotona tai yrityksesi toimitiloissa. Me autamme saman tien!

Vikapäivystyksemme palvelee Pirkanmaan alueella mahdollisimman nopeasti kaikissa vikatilanteissa. Sinun tarvitsee vain soittaa numeroon 050 556 0590 ja apu saapuu pian luoksesi.

Yhteystiedot

Sähköpalvelu Nikkinen Ky

Postitusosoite
Kiimakalliontie 9, 37560 Lempäälä

Käyntiosoite (yrityksen toimisto)
Koiranojantie 2, 33880 Lempäälä

Y-tunnus: 1967020-7

050 556 0590

 info@sahkopalvelunikkinen.fi 

Kukonkorventie 5 H 16,

33880 Lempäälä

Yhteydenottolomake

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.