Sähkösuunnittelu Tampere ja Pirkanmaa

Ota yhteyttä ja tilaa sähkösuunnittelu!

Etsitkö suunnitteilla olevaan kotiisi ammattilaista toteuttamaan sähkösuunnitelman Tampereen seudulla? Toteutetaan yhdessä sähkösuunnitelma, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi. Vai haluatko mieluummin meiltä valmiin ehdotuksen? Sekin sopii, olemme toteuttaneet sähkösuunnitelmat lukuisiin pientaloihin, asuntoihin ja muihin kiinteistöihin Pirkanmaalla. 


Olitpa sitten rakentamassa uutta tai muuttamassa vanhaa, saat tarpeitasi vastaavan suunnitelman meiltä. Kuuntelemme toiveesi ja otamme ne lähtökohdaksi myös suunnitteluprosessissa. Monesti parhaaseen lopputuloksen päästäänkin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kun sähkösuunnittelu tehdään yhdessä asiantuntijan ammattitaitoa ja vinkkejä hyödyntäen, saadaan aikaiseksi takuulla mieluinen lopputulos. Käytämme sähkösuunnittelussa ammattilaisille suunnattua CADS-suunnitteluohjelmistoa.

Meiltä myös sähköurakka kokonaisvaltaisesti

Kun rakennuskohteesi sähkösuunnitelma on tehty ja lupakuvat hyväksytty, annamme mielellämme oman tarjouksen uudisrakennuksen sähköurakan käytännön toteutuksesta. Kun haluat sähköurakoinnin luotettavalta ja kokeneelta ammattilaiselta, käänny Sähköpalvelu Nikkisen puoleen. Teemme urakat sekä yksityis- että yritysasiakkaille Tampereella ja muualla Pirkanmaalla. Yrityksemme toimii Lempäälästä käsin. Saat meiltä samalla myös tarvitsemasi sähkötarvikkeet.

Yhteystiedot

Sähköpalvelu Nikkinen Ky

Postitusosoite
Kiimakalliontie 9, 37560 Lempäälä

Käyntiosoite (yrityksen toimisto)
Koiranojantie 2, 33880 Lempäälä

Y-tunnus: 1967020-7

050 556 0590

 info@sahkopalvelunikkinen.fi 

Kukonkorventie 5 H 16,

33880 Lempäälä

Yhteydenottolomake

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.