Teemme kaikki kohteet laadukkaasti suunnittelusta toteutukseen.
Soita 050 5560 590

Postitusosoite
Kiimakalliontie 9, 37560 Lempäälä 

Käyntisoite (yrityksen toimisto)
Koiranojantie 2, 33880 Lempäälä 


Luotettava kumppani

Sähkösuunnittelu Tampere. Sähköpalvelu Nikkinen toteuttaa tarpeisiisi sopivat sähkösuunitelmat Pirkanmaalla

Sähkösuunnittelu Tampere ja Pirkanmaa

Etsitkö suunnitteilla olevaan kotiisi ammattilaista toteuttamaan sähkösuunnitelman Tampereen seudulla? Ota yhteyttä ja tilaa sähkösuunnittelu Sähköpalvelu Nikkiseltä!

Toteutetaan yhdessä sähkösuunnitelma, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi. Vai haluatko mieluummin meiltä valmiin ehdotuksen? Sekin sopii, olemme toteuttaneet sähkösuunnitelmat lukuisiin pientaloihin, asuntoihin ja muihin kiinteistöihin Pirkanmaalla. Olitpa sitten rakentamassa uutta tai muuttamassa vanhaa, saat tarpeitasi vastaavan suunnitelman meiltä. Kuuntelemme toiveesi ja otamme ne lähtökohdaksi myös suunnitteluprosessiin. Monesti parhaaseen lopputuloksen päästäänkin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kun sähkösuunnittelu tehdään yhdessä asiantuntijan ammattitaitoa ja vinkkejä hyödyntäen, saadaan aikaiseksi takuulla mieluinen lopputulos. Käytämme sähkösuunnittelussa ammattilaisille suunnattua CADS-suunnitteluohjelmistoa.

Suunnitelmat pientaloille ja muille uudiskohteille

Yrityksemme asiakkaana ammattilaisemme kuuntelee toiveitasi ja suunnittelee ideaalit sähköratkaisut eri tiloihin. Millaisen tunnelman haluat luoda valojen avulla? Missä tilanteissa tarvitset kirkkaamman valaistuksen? Missä pistorasioille on todennäköisesti eniten käyttöä ja missä sellaisia olisi hyvä olla esimerkiksi imuria, viihdelaitteita ja jalkalamppua varten? Sähköpalvelu Nikkisen ammattilaiset ovat mielellään apunasi ja toteuttavat uudiskohteiden sähkösuunnittelun vuosien kokemuksella

Laadukas sähkösuunnitelma on hyvän asumisen perusedellytys

Toimivan kodin tärkeä ominaisuus on se, että kodin sähkölaitteet pistokkeista katkaisimiin on sijoitettu oikein ja luonnollisille paikoilleen - juuri sinne, missä olettaisitkin niiden olevan. Laadukas sähkösuunnitelma ottaa huomioon asukkaat, heidän toimintansa kohteessa sekä käyttötilanteet, jossa sähköä tavallisesti tarvitaan. Ammattitaitoinen sähkösuunnittelija pystyy maksimoimaan asumisen laadun miettimällä tarkkaan sähkölaitteiden paikat - niin sisällä, kuin pihallakin.

Valaistussuunnittelu tärkeässä osassa

On tärkeää, että valaistus on mietitty kuntoon sekä sisällä, että ulkona. Valaistusratkaisut vaikuttavat arkeesi joka päivä ja lisäävät myös turvallisuutta pihalla. Monipuolisen ammattitaitomme ja pitkän kokemuksemme ansiosta meillä on hyvät valmiudet tehdä laadukasta jälkeä myös valaistussuunnittelun saralla. Saat käytännölliset ja kauniit valaistusratkaisut sekä sähkötyöt kätevästi samasta paikasta. Valaistuksen suunnittelu on tärkeä ja samalla ehkä näkyvin osa kokonaisuudessa.

Meiltä myös sähköurakka kokonaisvaltaisesti

Kun rakennuskohteesi sähkösuunnitelma on tehty ja lupakuvat hyväkysytty, annamme mielellämme oman tarjouksen uudisrakennuksen sähköurakan käytännön toteutuksesta. Kun haluat sähköurakoinnin luotettavalta ja kokeneelta ammattilaiselta, käänny Sähköpalvelu Nikkisen puoleen. Teemme urakat sekä yksityis- että yritysasiakkaille Tampereella ja muualla Pirkanmaalla. Yrityksemme toimii Lempäälästä käsin. Saat meiltä samalla myös tarvitsemasi sähkötarvikkeet.

Kilpailuta sähköurakkasi tai kysy lisää!

Nimi:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Viesti: