Teemme kaikki kohteet laadukkaasti suunnittelusta toteutukseen.
Soita 050 5560 590

Postitusosoite
Kiimakalliontie 9, 37560 Lempäälä 

Käyntisoite (yrityksen toimisto)
Koiranojantie 2, 33880 Lempäälä 


Luotettava kumppani

Sähköurakointi Tampere. Sähköliike Nikkinen hoitaa sähköurakat Pirkanmaalla.

Sähköurakointi Tampere ja Pirkanmaa

Sähköpalvelu Nikkinen Ky hoitaa sähköurakat yksityisiin uudiskohteisiin ja remonttikohteisiin sekä yrityksille monipuolisesti. Toimialuettamme ovat Tampere sekä mm. Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Vesilahti ja Valkeakoski. Meiltä onnistuu kokonaisvaltainen sähköurakointi - Pyydä tarjous!

Tarjoamme kattavasti kaikki sähkötöihin liittyvät palvelut, joten jos suunnitelmissasi on esimerkiksi pientalon rakentaminen tai rakennuttaminen, ota yhteyttä! Meiltä saat urakat niin pitkästä tavarasta tehtäviin taloihin kuin myös talopaketteihin. Kun sähkötyöt tilaa alan kokeeneelta ammattilaiselta, on kaikki tehty prikulleen ja toiveidesi mukaisesti, suunnittelusta toteutukseen.

Urakoimme uudet omakotitalot, rivitalot ja paritalot sekä muut kohteet

Saat meiltä palvelut monipuolisesti sähkösuunnittelusta itse urakkaan. Teemme sähköasennukset monenlaisiin kohteisiin aina omakotitalosta esimerkiksi autotalliin tai varastorakennukseen – kustannustehokkaasti. Voit tilata meiltä kokonaisvaltaisia urakoita tai vaan osakokonaisuuksia sähköpalveluista. Teemme monen vuoden kokemuksella uudiskohteiden sähköistykset ja kaikki muut kodin sähkötyöt. Autamme mielellämme yksityisiä asiakkaitamme, oli kohteena sitten minkälainen kiinteistö tahansa.

Sähkötyöt talopaketteihin - yksilöllistä sähköurakointia alusta loppuun

Tiesitkö, että sinulla on mahdollisuus valita yksilöllisen ja talopaketin mukana tulevan sähköurakan välillä, joka usein on varsin riisuttu ja jota voi olla lähes mahdoton kustomoida juuri sinun ja perheesi tarpeelle sopivaksi? Urakoimme mielellämme ns. pitkästä tavarasta tehtävien pientalojen lisäksi myös talopaketteja. Meiltä saat kattavasti kaikki tarvitsemasi sähköurakan vaiheet sähkösuunnitelmasta toteutukseen saakka.

Taloautomaatiot ja hälytysjärjestelmät

Teemme perinteisten sähköurakoiden lisäksi myös huipputekniikkaa vaativat ratkaisut. Saat kattavasti hälytysjärjestelmät ja taloautomaatiot tarpeesi mukaan. Räätälöimme vaativammatkin sähköjärjestelmät toiveidesi mukaan juuri sinun kiinteistöösi. Hälytysjärjestelmistä on räätälöitävissä niin pienet, kuin isommatkin kokonaisratkaisut aina kohteen koon mukaan. Hälytys- ja valvontalaitteistot asennamme asiantuntemuksella kotisi turvaksi. Kysy myös muista sähkötarvikkeista.

Älykoti on nykyaikainen ratkaisu

Oletko koskaan törmännyt termiin älykoti? Pohdit kenties, mitä se tarkoittaa? Älykodissa asuminen helpottuu automaatioon perustuvan tekniikan avulla. Kodin asukas voi hallita järjestelmää vaikkapa älypuhelimellaan tai tabletillaan. Älykoti auttaa integroimaan kodintekniikan järjestelmään, jota asukas voi hallita napin painalluksella – myös kodin ulkopuolella.

Kodin erilaisia toimintoja voi helposti etäohjata, mikä tekee asumisesta älykkäämpää, kuten esimerkiksi vähemmän energiaa kuluttavaa. Älykodissa voidaan automatisoida turvajärjestelmiä, valaistusta, lämmitystä, ilmastointia tai viihde-elektroniikkaa. Mikä parasta, käyttöjärjestelmän voi tehdä erittäin helppokäyttöiseksi. Helpottaa arkea, eikö? Meiltä saat nykyaikaiset älykotiratkaisut avaimet käteen -toteutuksina.

Pyydä tarjous sähköurakoinnista!

Kilpailuta sähköurakkasi tai kysy lisää!

Nimi:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Viesti: