Sähköpalvelu Nikkinen Ky hoitaa monipuolisesti sähköurakat niin yksityishenkilöiden uudis- ja remonttikohteisiin kuin yrityksillekin. Toimialuettamme ovat Tampere sekä mm. Pirkkala, Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Vesilahti ja Valkeakoski. 

Tarjoamme kattavasti kaikki sähkötöihin liittyvät palvelut, joten jos suunnitelmissasi on esimerkiksi pientalon rakentaminen tai rakennuttaminen, ota yhteyttä! Meiltä saat urakat niin pitkästä tavarasta tehtäviin taloihin kuin myös talopaketteihin. 

Kun sähkötyöt tilaa alan kokeneelta ammattilaiselta, on kaikki tehty prikulleen ja toiveidesi mukaisesti, suunnittelusta toteutukseen.

Urakoimme uudet omakotitalot, rivitalot ja paritalot sekä muut kohteet

Saat meiltä palvelut monipuolisesti sähkösuunnittelusta itse urakkaan. Teemme sähköasennukset monenlaisiin kohteisiin aina omakotitaloista esimerkiksi autotalleihin tai varastorakennuksiin – kustannustehokkaasti. 

Voit tilata meiltä kokonaisvaltaisia urakoita tai vain osakokonaisuuksia sähköpalveluista. Teemme monen vuoden kokemuksella uudiskohteiden sähköistykset ja kaikki muut kodin sähkötyöt. Autamme mielellämme yksityisiä asiakkaitamme, oli kohteena sitten minkälainen kiinteistö tahansa.

Sähkötyöt talopaketteihin – yksilöllistä sähköurakointia alusta loppuun

Tiesitkö, että sinulla on mahdollisuus valita yksilöllisen ja talopaketin mukana tulevan sähköurakan välillä? 

Valmiiksi suunniteltu sähköurakka on usein varsin riisuttu ja sitä voi olla lähes mahdoton soveltaa juuri sinun ja perheesi tarpeita vastaavaksi. Urakoimme mielellämme ns. pitkästä tavarasta tehtävien pientalojen lisäksi myös talopaketteja. Meiltä saat kattavasti kaikki tarvitsemasi sähköurakan vaiheet sähkösuunnitelmasta toteutukseen saakka.

Taloautomaatiot ja hälytysjärjestelmät

Teemme perinteisten sähköurakoiden lisäksi myös huipputekniikkaa vaativat ratkaisut. Saat kattavasti hälytysjärjestelmät ja taloautomaatiot tarpeesi mukaan. Räätälöimme vaativammatkin sähköjärjestelmät toiveidesi mukaan juuri sinun kiinteistöösi. Hälytysjärjestelmistä on räätälöitävissä niin pienet kuin isommatkin kokonaisratkaisut aina kohteen koon mukaan. Hälytys- ja valvontalaitteistot asennamme asiantuntemuksella kotisi turvaksi. Kysy myös muista sähkötarvikkeista.

Pyydä tarjous sähköurakoinnista!

Yhteystiedot

Sähköpalvelu Nikkinen Ky

Postitusosoite
Kiimakalliontie 9, 37560 Lempäälä

Käyntiosoite (yrityksen toimisto)
Koiranojantie 2, 33880 Lempäälä

Y-tunnus: 1967020-7

050 556 0590

 info@sahkopalvelunikkinen.fi 

Kukonkorventie 5 H 16,

33880 Lempäälä

Yhteydenottolomake

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.