Teemme kaikki kohteet laadukkaasti suunnittelusta toteutukseen.

Soita 050 5560 590

Palvelut » Sähköremontit

Sähköremontti Tampere. Tilaa kustannustehokkaat sähköremontit Pirkanmaalla Sähköpalvelu Nikkinen Ky:ltä

Sähköremontit Tampereella

Haluatko päivittää kiinteistösi sähköjärjestelmän nykypäivään varmasti ja vaivattomasti? Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella sähköremontti kannattaa tilata tehokkaalta ja ammattitaitoiselta Sähköpalvelu Nikkiseltä. Saavumme sähkötöihin nopealla aikataululla, heti kun urakan yksityiskohdista on sovittu - ja valmista tulee nopeasti.


Ammattilaisiltamme onnistuvat tarvitsemasi työt kaikenlaisissa kohteissa. Toimintamme piiriin kuuluvat niin pienimuotoiset muutostyöt kuin koko kiinteistön kattavat uudistuksetkin. Teemme kaikki työmme pitkällä alan kokemuksella, joten voit luottaa laadukkaaseen lopputulokseen.


Sähkö-muutostyöt

Sähkö-muutostyöt onnistuvat meiltä nopeallakin aikataululla. Tavallisimmin muutostöissä vaihdetaan vanhat pistorasiat, kytkimet, kaapelit ja muita sähköjärjestelmän osia uusiin. Vaihdoksella saavutetaan muun muassa turvallisuutta ja energiatehokkuutta, joten sähkömiehen tilaamista ei kannata turhaan jahkailla. Soita ja kysy lisää sähkö-muutostöistä meiltä!


Omakotitalon ja kerrostalon sähköurakoinnit

Teemme sähköremontit esimerkiksi kerrostalon pintaremontin tai omakotitalojen perusparannuksen yhteydessä. Vanhaan taloon vanhan järjestelmän uusiminen on tarpeen tehdä viimeistään silloin kun sähköjärjestelmän, katkaisimien ja pistokkeiden kunto pettää, tai kapasiteetti ei tahdo riittää kaikille moderneille sähkölaitteille ja tietoliikenneyhteyksille.


Perusteellinen sähköremontti tuo kiinteistön energiatehokkuudeltaan tähän päivään. Vanhaan taloon se kannattaa siis teettää niin turvallisuus- kuin energiansäästösyistäkin - ota yhteyttä Sähköpalvelu Nikkiseen, jos remontoitava kiinteistösi sijaitsee Pirkanmaalla! Teemme sähköremontit kerros- ja omakotitaloihin Tampereen, Nokian, Vesilahden, Ylöjärven, Kangasalan ja Valkeakosken seuduilla.

Miten sähköremontin hinta muodostuu?

Kustannukset muodostuvat monien eri tekijöiden pohjalta, sillä huomioon on otettava sähkömiehen työpanoksen lisäksi myös muun muassa tarvittavat materiaalit. Sähköpalvelu Nikkiseltä saat kuitenkin aina kilpailukykyisen tarjouksen. Soita, niin keskustellaan tarvitsemasi sähkötyön tai urakan laajuudesta. Annamme kaikille tarjousta pyytäville realistisen hinta- ja aikatauluarvion nopeasti. Tulemme mielellämme hoitamaan sähköasiasi kuntoon. Nyt on tarjolla sähköalan kattavaa ammattiosaamista ilman turhia kustannuksia!


Tilaa sähkösaneeraus tai kysy lisää!

Sähkösaneeraus, suunnitelma sähköurakoinnista tai pienet muutostyöt - teemme kaikki sähköalan työt vankalla asiantuntemuksella. Kustannustehokkuutemme salaisuus ovat ammattitaito ja kokemus, joiden myötä osaamme suunnitella työjärjestyksen kohteessa sekä materiaalihankinnat mahdollisimman mutkattomiksi. Hyvät yhteistyöverkostomme Pirkanmaalla tuovat myös suoraan hyötyä asiakkaillemme edullisempien hintojen ja ripeämpien toimitusten muodossa. Ota yhteyttä, niin sovitaan sähkösaneerauksesta!

Kilpailuta sähköurakkasi tai kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Sähköpalvelu Nikkinen Ky
Kiimakalliontie 9
37560 LEMPÄÄLÄ

Y-tunnus: 1967020-7
Puh: 050-5560590

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Sähköpalvelu Nikkinen Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.