Teemme kaikki kohteet laadukkaasti suunnittelusta toteutukseen.
Soita 050 5560 590

Postitusosoite
Kiimakalliontie 9, 37560 Lempäälä 

Käyntisoite (yrityksen toimisto)
Koiranojantie 2, 33880 Lempäälä 


Luotettava kumppani

Sähköremontti Tampere. Tilaa kustannustehokkaat sähköremontit Pirkanmaalla Sähköpalvelu Nikkinen Ky:ltä

Sähköremontit Tampereella

Haluatko päivittää kiinteistösi sähköjärjestelmän nykypäivään varmasti ja vaivattomasti? Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella sähköremontti kannattaa tilata tehokkaalta ja ammattitaitoiselta Sähköpalvelu Nikkiseltä. Saavumme sähkötöihin nopealla aikataululla, heti kun urakan yksityiskohdista on sovittu - ja valmista tulee nopeasti.

Ammattilaisiltamme onnistuvat tarvitsemasi työt kaikenlaisissa kohteissa. Toimintamme piiriin kuuluvat niin pienimuotoiset muutostyöt kuin koko kiinteistön kattavat uudistuksetkin. Teemme kaikki työmme pitkällä alan kokemuksella, joten voit luottaa laadukkaaseen lopputulokseen.

Sähkö-muutostyöt

Sähkö-muutostyöt onnistuvat meiltä nopeallakin aikataululla. Tavallisimmin muutostöissä vaihdetaan vanhat pistorasiat, kytkimet, kaapelit ja muita sähköjärjestelmän osia uusiin. Vaihdoksella saavutetaan muun muassa turvallisuutta ja energiatehokkuutta, joten sähkömiehen tilaamista ei kannata turhaan jahkailla. Soita ja kysy lisää sähkö-muutostöistä meiltä!

Omakotitalon ja kerrostalon sähköurakoinnit

Teemme sähköremontit esimerkiksi kerrostalon pintaremontin tai omakotitalojen perusparannuksen yhteydessä. Vanhaan taloon vanhan järjestelmän uusiminen on tarpeen tehdä viimeistään silloin kun sähköjärjestelmän, katkaisimien ja pistokkeiden kunto pettää, tai kapasiteetti ei tahdo riittää kaikille moderneille sähkölaitteille ja tietoliikenneyhteyksille.

Perusteellinen sähköremontti tuo kiinteistön energiatehokkuudeltaan tähän päivään. Vanhaan taloon se kannattaa siis teettää niin turvallisuus- kuin energiansäästösyistäkin - ota yhteyttä Sähköpalvelu Nikkiseen, jos remontoitava kiinteistösi sijaitsee Pirkanmaalla! Teemme sähköremontit kerros- ja omakotitaloihin Tampereen, Nokian, Vesilahden, Ylöjärven, Kangasalan ja Valkeakosken seuduilla.

Miten sähköremontin hinta muodostuu?

Kustannukset muodostuvat monien eri tekijöiden pohjalta, sillä huomioon on otettava sähkömiehen työpanoksen lisäksi myös muun muassa tarvittavat materiaalit. Sähköpalvelu Nikkiseltä saat kuitenkin aina kilpailukykyisen tarjouksen. Soita, niin keskustellaan tarvitsemasi sähkötyön tai urakan laajuudesta. Annamme kaikille tarjousta pyytäville realistisen hinta- ja aikatauluarvion nopeasti. Tulemme mielellämme hoitamaan sähköasiasi kuntoon. Nyt on tarjolla sähköalan kattavaa ammattiosaamista ilman turhia kustannuksia!

Tilaa sähkösaneeraus tai kysy lisää!

Sähkösaneeraus, suunnitelma sähköurakoinnista tai pienet muutostyöt - teemme kaikki sähköalan työt vankalla asiantuntemuksella. Kustannustehokkuutemme salaisuus ovat ammattitaito ja kokemus, joiden myötä osaamme suunnitella työjärjestyksen kohteessa sekä materiaalihankinnat mahdollisimman mutkattomiksi. Hyvät yhteistyöverkostomme Pirkanmaalla tuovat myös suoraan hyötyä asiakkaillemme edullisempien hintojen ja ripeämpien toimitusten muodossa. Ota yhteyttä, niin sovitaan sähkösaneerauksesta!

Kilpailuta sähköurakkasi tai kysy lisää!

Nimi:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Viesti: