Teemme kaikki kohteet laadukkaasti suunnittelusta toteutukseen.

Soita 050 5560 590

Palvelut » Sähkötyöt

Sähkötyöt Tampere. Sähköpalvelu Nikkinen Ky toteuttaa erilaiset sähkötyöt kokemuksella Pirkanmaalla.

Sähkötyöt Tampereen alueella

Tarvitsetko kokenutta ammattilaista tekemään sähkötöitä kiinteistöösi? Sähköpalvelu Nikkinen tekee monipuoliset sähkötyöt Tampereella ja muualla Pirkanmaalla. Meiltä onnistuvat erilaiset antenni- ja sähköasennukset hyvinkin vaihtelevissa kohteissa. Myös ATK-verkkojen rakentaminen ja kodin turvajärjestelmien asentaminen kuuluu osaamiseemme. Avullamme voit nostaa pihasi turvallisemmalle ja näyttävämmälle tasolle, sillä asennamme myös erilaisia piha- ja julkisivuvalaistuksia.


Teetä sähkötyöt kustannustehokkaalla ja luotettavalla ammattilaisella - ota yhteyttä!


Sähköasennus uusiin ja vanhoihin kohteisiin

Sähköasennukset hoituvat yhtälailla rakenteilla oleviin uudiskohteisiin, kuin vanhoihin taloihinkin. Teemme asennustyöt yksittäisistä laiteasennuksista aina vaativiin asennusurakoihin laajemmissa kohteissa. Asiakkaamme ovat sekä Tampereen seudun kotitalouksia, että Pirkanmaan yrityksiä. Sähköasennusten ohella huolehdimme myös asianmukaisista käyttöönottotarkastuksista.


LED-valaistus kotiin ja saunaan sekä muihin tiloihin

Led-valaistus on modernin kodin energiatehokas ratkaisu. Led-valot sopivat erinomaisesti paitsi uuteen kohteeseen, myös vanhaan omakotitaloon tai kerrostaloon. Led-lampuilla valaiset tehokkaasti esimerkiksi keittiön työtasot, saunaan voit luoda tunnelmaa tähtimäisillä pistevaloilla ja kylpyhuoneessa led-valaistus toimii mainiosti peilikaapin yllä halogeenin tilalla. Led-lamppu käyttää huomattavasti vähemmän sähköä kuin halogeeni ja kestää käytössä pitkään. Päivitä siis valaistusratkaisusi tähän päivään näppärillä sähkönkulutusta hillitsevillä led-valoilla!


Antenniasennus

Katolle ei kannata lähteä heilumaan omin nokkineen, varsinkaan jos tavoitteena on turvallinen ja nopea antenniasennus. Ammattilaiset hoitavat työn puolestasi ja pääset nauttimaan kirkkaasta kuvasta alta aikayksikön. Sähkömiehemme tekevät antenniasennukset ja muut sähkötyöt ammattitaidolla Pirkanmaalla. Soita meidät asennusurakalle katolle, eikä sinun tarvitse edes nousta sohvalta!


Sähkötyöt ulos ja pihalle

Voit olla oikein tyytyväinen, jos kotisi valaistus- ja sähköasiat ovat kunnossa kaikissa huoneissa. Mutta mitenkäs sitten piha - onko tontillasi riittävästi valonlähteitä ja pistokkeita? Suomen sääolosuhteissa lisävaloa kaivataan etenkin pimeänä talvisena ajanjaksona - ja tietenkin muulloinkin. Sähköpalvelu Nikkinen tekee sähkötyöt luotettavasti ja ripeästi ulos siinä kuin sisällekin. Teemme myös suunnitelmat ja toteutukset kotitalouksien näyttäviin julkisivuvalaistuksiin. Kerro meille visiosi ja tarpeesi, me räätälöimme kotiisi tai taloyhtiöösi upeat pihavaloratkaisut.


Kodin turvajärjestelmän asennus

Kotona jos missä pitää tuntea olonsa turvalliseksi. Myös arvokkain materiaalinen omaisuutemme löytyy usein kotiseinien sisältä ja on syytä suojata varkailta. Sähköpalvelu Nikkinen on erikoistunut kattavien turvajärjestelmien asennuksiin. Suosittelemme mielellämme kohteeseesi parhaiten soveltuvia ratkaisuja ja asennamme ne paikalleen Pirkanmaan alueella. Turvajärjestelmien tueksi tarjoamme ratkaisut myös esimerkiksi pihavalaistukseen.


Muista myös vikapäivystys!

Kilpailuta sähköurakkasi tai kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Sähköpalvelu Nikkinen Ky
Kiimakalliontie 9
37560 LEMPÄÄLÄ

Y-tunnus: 1967020-7
Puh: 050-5560590

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Sähköpalvelu Nikkinen Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.