Teemme kaikki kohteet laadukkaasti suunnittelusta toteutukseen.

Soita 050 5560 590

Palvelut » Pientalon sähköurakka

Pientalon sähköurakka Tampere ja Pirkanmaa

Sähköpalvelu Nikkinen Ky hoitaa sähköurakat yksityisiin uudiskohteisiin monipuolisesti. Toimialuettamme ovat Tampere sekä mm. Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Vesilahti ja Valkeakoski.


Tarjoamme kattavasti kaikki sähkötöihin liittyvät palvelut, joten jos suunnitelmissasi on pientalon rakentaminen tai rakennuttaminen, ota yhteyttä! Meiltä saat urakat niin pitkästä tavarasta tehtäviin taloihin kuin myös talopaketteihin. Kun sähkötyöt tilaa alan kokeeneelta ammattilaiselta, on kaikki tehty prikulleen ja toiveidesi mukaisesti, suunnittelusta toteutukseen.

Urakoimme uudet omakotitalot, rivitalot ja paritalot

Saat meiltä palvelut monipuolisesti sähkösuunnittelusta itse urakkaan. Teemme sähköasennukset monenlaisiin kohteisiin aina omakotitalosta esimerkiksi autotalliin tai varastorakennukseen – kustannustehokkaasti. Voit tilata meiltä kokonaisvaltaisia urakoita tai vaan osakokonaisuuksia sähköpalveluista. Teemme monen vuoden kokemuksella uudiskohteiden sähköistykset ja kaikki muut kodin sähkötyöt. Autamme mielellämme yksityisiä asiakkaitamme, oli kohteena sitten minkälainen kiinteistö tahansa.


Sähkötyöt talopaketteihin - yksilöllistä sähköurakointia alusta loppuun

Tiesitkö, että sinun ei tarvitse tyytyä talopaketin mukana tarjottavaan sähköurakkaan, joka usein on varsin riisuttu ja jota voi olla lähes mahdoton kustomoida juuri sinun ja perheesi tarpeelle sopivaksi? Urakoimme mielellämme ns. pitkästä tavarasta tehtävien pientalojen lisäksi myös talopaketteja. Meiltä saat kattavasti kaikki tarvitsemasi sähköurakan vaiheet sähkösuunnitelmasta toteutukseen saakka.


Taloautomaatiot ja hälytysjärjestelmät

Teemme perinteisten sähköurakoiden lisäksi myös huipputekniikkaa vaativat ratkaisut. Saat kattavasti hälytysjärjestelmät ja taloautomaatiot tarpeesi mukaan. Räätälöimme vaativammatkin sähköjärjestelmät toiveidesi mukaan juuri sinun kiinteistöösi. Hälytysjärjestelmistä on räätälöitävissä niin pienet, kuin isommatkin kokonaisratkaisut aina kohteen koon mukaan. Hälytys- ja valvontalaitteistot asennamme asiantuntemuksella kotisi turvaksi.


Älykoti on nykyaikainen ratkaisu

Oletko koskaan törmännyt termiin älykoti? Pohdit kenties, mitä se tarkoittaa? Älykodissa asuminen helpottuu automaatioon perustuvan tekniikan avulla. Kodin asukas voi hallita järjestelmää vaikkapa älypuhelimellaan tai tabletillaan. Älykoti auttaa integroimaan kodintekniikan järjestelmään, jota asukas voi hallita napin painalluksella – myös kodin ulkopuolella.


Kodin erilaisia toimintoja voi helposti etäohjata, mikä tekee asumisesta älykkäämpää, kuten esimerkiksi vähemmän energiaa kuluttavaa. Älykodissa voidaan automatisoida turvajärjestelmiä, valaistusta, lämmitystä, ilmastointia tai viihde-elektroniikkaa. Mikä parasta, käyttöjärjestelmän voi tehdä erittäin helppokäyttöiseksi. Helpottaa arkea, eikö? Meiltä saat nykyaikaiset älykotiratkaisut avaimet käteen -toteutuksina.

Kilpailuta sähköurakkasi tai kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Sähköpalvelu Nikkinen Ky
Kiimakalliontie 9
37560 LEMPÄÄLÄ

Y-tunnus: 1967020-7
Puh: 050-5560590

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Sähköpalvelu Nikkinen Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.